Hidden Depths

Focus House

Grand Designs Magazine

December 2007

Jutting out at the end of a mundane Victorian terrace in North London, what looks like a couple of striking zinc-clad boxes stacked on top of each other turns out to be the three bedroom family home of Edward Gibbs and Felicity Caning. Designed by eco architect Justin Bere, Focus House occupies the skinny, wedge-shaped sit of a former car park, a plot that was big enough for a grand total of five cars. The new 250sqm building is a mind-boggling example of how to manipulate an awkward piece of land, especially as ‘it isn’t the rectangular shape you get at the end of most terraces,’ says graphic designer and illustrator Edward.

Continue reading the attached article.

officemanagement

Tags: 

To reply to a Comment: Click the “Reply” at the bottom of the comment.